пятница, 18 ноября 2016 г.

Як оригінально привітати з Новим роком 2017

Довгоочікуваний Новий рік поступово і впевнено заявляє про себе. Більшість людей чекає його в нетерпінням. Адже кожна зустріч Нового року дарує нам бажані дні для свят і відпочинку, новорічні вечірки з друзями і колегами, теплі посиденьки з членами сім'ї. Крім того, всі люди чекають вітання на Новий рік 2017 й з задоволенням дарують їх оточуючим. У цьому головна особливість новорічних свят — всі один одному дарують подарунки.

Але звичний алгоритм привітання з Новим роком — прийшов, вручив подарунок, побажав здоров'я, щастя, успіхів», сів за стіл — вже всім набрид. Це шлях ліні і не дуже великої уваги до близькій людині. А як зробити так, щоб подарунок не залишився непоміченим і виділявся серед низки всіх отриманих презентів? Для цього слід придумати нестандартний спосіб новорічного привітання або яке-небудь незвичайне вручення самого подарунка. Особливість і оригінальність запам'ятовується на все життя. В одну секунду незвичайне привітання з Новим, 2017 роком може насмішити, здивувати, вразити, крім того, подарувати відмінний настрій і вселити в серця і душі позитивні або романтичні нотки.



Як оригінально привітати з Новим роком, якщо це стосується близьких друзів і подруг?

За роки тісного спілкування ви напевно вивчили всі захоплення, хобі та уподобання свого друга, вам відомі його бажання й мрії. Дана обставина значно полегшить вибір оригінального поздоровлення з Новим роком.

Як стверджують психологи, у оригінального події або, як у нашому випадку, поздоровлення є три обов'язкові складові:

Ефект несподіванки. Найсильніші емоції у людини проявляються в той момент, коли він абсолютно не готовий до нього. Після хвилинного замішання й розгублення завжди приходять моменти радості і захоплення.
Підхід до привітання з елементами творчості і фантазії. Ваші таланти або інші творчі здібності обов'язково знадобляться в пошуку та виборі презенту.
Позитивні і теплі емоції. Природно, вибране оригінальне і незвичайне привітання повинно викликати радість і приємні переживання, а не злякати чи розчарувати людини, для якого воно призначене. Звичайно, в даному аспекті необхідно враховувати особливості і склад характеру вашого друга.

З урахуванням вищевикладеного можна організувати такі привітання для близьких друзів і подруг:
голосові поздоровлення. За допомогою спеціального сервісу можна придумати і замовити оригінальне новорічне поздоровлення від зірок естради, політики, яке друг отримає на свій мобільний телефон;
якщо немає ускладнень з бюджетом для новорічного подарунка для одного, можна замовити гарний вітальний білборд і розташувати його в районі його проживання;
придумати на честь одного вітальну віршовану оду. Якщо ви вмієте писати вірші, напишіть новорічне привітання у віршах. Такі привітання особливо оригінальні, а іноді і дуже зворушливо;
можна подарувати другу путівку на море, туристичну путівку в гори або тур країнами Європи. Майже завжди враження від подорожей, нові знайомства і просто відпочинок запам'ятовуються краще, ніж будь-які матеріальні речі;
подаруйте одному квитки на матч улюбленої футбольної команди або абонемент в СПА-салон, басейн або тренажерний зал;
організуйте для друга або подруги казкове новорічне подорож по нічному місту на карети з кіньми або прогулянку на лімузині з шампанським і фруктами.

Новорічну подорож по нічному місту

Як оригінально привітати з Новим роком колег і товаришів по службі

Дорослі тітки і дядька, які цілими днями перебувають з вами на роботі, теж чекають подарунки і сюрпризи, зовсім як маленькі діти. Звичайно, можна обійтися цукерками або черговими новими ручками і ежедневниками, а можна влаштувати за ці гроші справжнє свято і веселе шоу. Наприклад, організувати прихід Діда Мороза, який проведе новорічний вечір з веселими конкурсами та розвагами. Також можна запросити на вечір фокусника або влаштувати веселе свято з танцями і музикою. Як показує практика, подарунок у вигляді яскравих і веселих вражень або позитивних емоцій виявиться набагато цікавіше, ніж банальний новорічний сувенір.

Інші оригінальні ідеї для вітання на Новий рік

Мабуть, самим теплим і душевним оригінальним подарунком для оточуючих стане подарунок, зроблений своїми руками. Особливо, якщо вони навіть не здогадуються про ваші таланти. Наприклад, можна спекти гарний і смачний торт і здивувати своїх друзів, близьких або колег. А який оригінальний і несподіваний момент можна привнести в новорічне привітання маленьких дітей? Діти обожнюють, коли отримують не один подарунок, а кілька. Можна заховати подарунки по всій квартирі, а коли наступить свято, вручити пустунам карту з позначеними місцями захованих подарунків.

Насправді, оригінальних новорічних подарунків існує безліч. Справжні льодові скульптури перед вікнами, красиві вітальні листівки з музикою, поздоровлення у фотографіях, цукерки з передбаченнями і багато іншого. Не скупіться на прояв фантазій. Головне, щоб навіть самі оригінальні і несподівані привітання супроводжувалися теплими словами, що йдуть від серця. І не важливо, наскільки красиво звучить привітання. Правильне і потрібне привітання — це блиск в очах і теплі почуття в грудях!
Вітальна листівка на Новий рік 2017

Комментариев нет:

Отправить комментарий