четверг, 5 декабря 2019 г.

Вітання З новим роком 2020 бабусі

Дорога бабуся, ми вітаємо тебе з Новим роком! Від щирого серця бажаємо міцного здоров'я. Обіцяємо, що будемо частіше приїжджати в гості, щоб разом радіти, ділитися позитивними емоціями, обговорювати сімейні питання і питати у тебе мудрі поради. Нехай наступаючий Новий рік буде найщасливішим для тебе!

***

Бабуся рідна, я вітаю тебе з Новим роком! Хочу, щоб тобі завжди вистачало сил і натхнення жити саме так, як ти хочеш, щоб ти ні в чому себе не обмежувала. Нехай твої думки будуть легкими і радісними. Залишайся такою ж добрим, усміхненим, енергійної і веселою.

***

Бабуся, ми вітаємо тебе з Новим роком! Ти завжди виявляла свою любов і увагу, тепер ми хочемо в усьому допомагати тобі, щоб ти ніколи не відчувала потреби. Нехай кожен твій день буде безтурботним і щасливим. Ми постараємося бути поруч якомога частіше, тому що дуже любимо тебе.

***

Дорогоцінну бабусю вітаємо з Новим роком! Яка ж ти у нас чудова, завжди елегантна, красива, доглянута. Нехай 2019 рік принесе ще більше приємних моментів. Ми обіцяємо радувати тебе своїми досягненнями і успіхами, щоб ти нами пишалася.

***

Бабуся, твої внуки вітають тебе з Новим роком! Ми хочемо висловити свою повагу і захоплення. Ти прожила дивовижне життя, навіть коли було неймовірно важко, ти допомагала і підтримувала нас. Дякую тобі за все. Нехай в 2019 році здійсняться всі твої мрії, сміливо загадуй бажання під бій курантів! Ти заслуговуєш всього самого найкращого!

***

З Новим роком, з новим щастям дорога бабуся! Дякую за цей святковий стіл, за частування, смачні страви, затишну атмосферу в домі! Ми сподіваємося, що ще не один рік зустрінемо так само - всією родиною, весело, позитивно, душевно.

***

Бабуся, ми бажаємо тобі довгих років життя, наповнених світлими, радісними подіями. Нехай у тебе завжди буде гарний настрій, не хвилюйся через дрібниці, бережи своє здоров'я. Зі святом, з Новим роком!

***

Життєрадісну реготуху - нашу бабусю вітаємо з Новим роком. Ти завжди молода і енергійна душею, і це чудово! Спасибі за те, що навчила нас не сумувати, не скаржитися, а навпаки, вірити в себе і бути цілеспрямованими. Твій сміх і весела вдача надихають і піднімають настрій. Ти наше сонце, будь ласка, сяй і зігрівай нас своїм теплом ще дуже довго.

***

З новим роком! Поруч з тобою завжди затишно і комфортно, ти ідеальна господиня, рукодільниця. В квартирі у тебе завжди чистота і порядок. А страви, які ти готуєш - це просто шедеври кулінарного мистецтва. Зі святом, будь щаслива наша дорога бабуся.

***

У це світле свято хочеться привітати нашу бабусю. Побажати здоров'я, благополуччя і більше позитивних емоцій. Нехай всі твої бажання, навіть найнеймовірніші обов'язково здійсняться.

***

Неповторна бабуся, вітаю з Новим роком. Повністю і від серця бажаю тобі міцного здоров'я, терпіння, благополуччя, вдалих епізодів і спокою. Нехай все і завжди у тебе буде набагато краще в порівнянні з іншими. Додам, щоб всі написані мною побажання тобі збулися.

***

Чудова бабуся, радий привітати з Новим роком. Молюся і розраховую, щоб для тебе новий рік був набагато краще, ніж попередні. Принаймні щиро бажаю тобі цього. Розраховую, що в цьому році тобі на шляху будуть зустрічатися добрі і чуйні люди. Сподіваюся, що всі мої поздоровлення обов'язково збудуться.

***

Неперевершена бабуся, з Новим роком собаки! Бажаю всього найкращого, що тільки може бути. Богатирського здоров'я, бути найбільш благополучним людиною на світі, побільше радісних моментів і не занепадати духом. Хочу, щоб ти вічно жила і радувала мене.

***

Вельмишановна бабуся, хочу привітати тебе з Новим роком! Я не проти, щоб в новому році виконувалися численні прохання. Розраховую і вірю, що в цей час ти уникнеш всякого роду непорозумінь і страждань. Всього найкращого! Не покидай мене ніколи.

***

Бабуся дорога, з новорічною казкою тебе. Бажаю тобі спокійно провести ці 365 календарних днів. Вважаю, що ти завжди будеш залишатися такою ж доброю і бадьорою по життю. Нехай у тебе буде якомога більше приводів радіти.

***

Увага, з новим 365-денним собачим марафоном, найкраща бабуся. Онук вітає тебе з цим щорічним святом і бажає зустріти і провести якомога більше часу з нами. Нехай тебе ніхто і ніколи не ображає, а тільки радують навколишні люди. Довголіття тобі.

***

Моя бабуся, вітаю тебе з Новим роком. Бажаю тобі стати найголовнішою довгожителькою на планеті. Сподіваюся, що ти проживеш на позитиві цей рік. Вірю і сподіваюся, що у тебе в житті і в справах все завжди буде виходити на 100%.

***

Бабуся, з Новим роком вітаю, насолоди і кайфу бажаю. Люблю і молю, щоб ти завжди залишалася найкращою бабусею на землі. Завжди переживаю за твоє здоров'я, тому побажаю якомога менше хворіти і залишатися веселою.

***

Привіт, кохана бабуся. Щиро і від всієї широкої душі вітаю тебе з наст
Авторська вітальна відкритка з Новим Роком 2020

Комментариев нет:

Отправить комментарий